Nyelvek:
Magyar Angol 

Főoldal » Katalógus » Kávédarálók »

KÁVÉDARÁLÓ CG8030


A tökéletes csésze kávé elkészítéséhez, pontos mennyiségű frissen őrölt kávéra van szükség.

Kúpos daráló
A kúpos kávédaráló egy intelligens adagoló rendszerrel rendelkezik, mely automatikusan módosítja az őrölt kávé mennyiségét minden beállítás változtatásánál. Ha French Press-t - dugattyús kávéfőzőt, vagy normál kávéfőzőt használunk, akkor válasszuk a "cups" funkciót, ha viszont igazi espresso kávéfőzőnk van, akkor a "shots" funkciót. A kúpos kávédaráló lassabban forog, így alacsonyabb a daráláskor a kávébab örlésével keletkező hő, ezért az elkészült kávé tökéletesen friss és zamatos lesz.

Intelligens adagolás
Az őrlés finomságának beállításával meg kell határozni az őrlés időtartamát. Ennek köszönhetően az őrlésfinomságának kiválasztásakor mindig a megfelelő mennyiségű őrölt kávét kapjuk.

Őrlésfinomságának beállítása
A maximális aroma és íz kinyerésének érdekében, kávétípustól függően be kell állítani a megfelelő őrlési finomságot. A 25 féle darálási finomságnak köszönhetően Ön mindig megtalálja a megfelelőt a legfinomabb kávé elkészítéséhez.

Kényelmes darálás A kiegészítők között két különböző méretű szűrőtartó toldalékot talál. A két toldalékkal sokkal könnyebbé válik a daráló üzemeltetése, így őrölt kávé tartóban, hála a speciális kialakítású fesélnek, mindig friss marad az őrlemény.

Kávébab adagoló A 450 grammos kávébab befogadására alkalmas adagoló egy speciális zárrendszerrel van ellátva, ami nagyban megkönnyíti annak eltávolítását. Ráadásul a légmentesen záródó fedél garantálja a kávészemek frissességét.


Ajánld ezt a terméket ismerőseidnek:
Facebook
Twitter
Iwiw
Startlap
Google Bookmark
Termékek
ÁRAJÁNLAT KÉRÉS >>>