Nyelvek:
Magyar Angol 

Főoldal » Katalógus » GAGGIA karos kávéfőzőgépek »

Gaggia Gran Gaggia Deluxe kávéfőző gép


Stílusosan nagyszerű

Kicsi, kompakt karos kávégép az igazán krémes espresso kedvelőinek.

A szabadalmaztatott, kuplungos karral kivételesen krém gazdag espresso-t készíthetsz. A speciális nyomásfokozó szelepnek köszönhetően kevésbé érzékeny a durvább őrlésfinomságra, ezért az előre őrölt kávékból is aromás italokat kreálhatsz.

A Panarello tejhabosítóval különleges, tejhabos italokat is varázsolhatsz a cappuccino-tól a latte macchiato-ig, elkápráztatva családodat vagy vendégeidet.

 

Főbb jellemzők:

? Kávékészítés őrölt kávéból vagy pod-ból: hogy több kávékiszerelésből is választhass. Akár két adagot is készíthetsz egyszerre, a kávé hosszúságát pedig manuálisan, tetszés szerint beállíthatod.

? Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted.

? Gőzfunkció és a Rozsdamentes panarello gőzölő cső: a kitűnő cappuccinohoz vagy más tejhabos italokhoz.

? Krémfokozó szeleppel ellátott, kuplungos kar: A karban, a szűrő alatt lévő szelep, csak a megfelelő nyomásszint elérését követően engedi átfolyni a vizet a kávén, ezért nagyobb nyomás hat az őrleményre. Így az aromák hatékonyabban oldódnak ki az őrleményből, íz gazdagabb kávéitalt eredményezve. A szelep nyitását a karba épített kuplung szerkezettel (a kar tovább fordításával) még tovább késleltetheted, így még krémesebb és aromagazdagabb italokat varázsolhatsz.

? Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

? Csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék le a kávéitalt, így több időd lesz elmerülni a különleges aromák élvezetében. (a felületet a kazán melegíti, nem fűtőszálas)

? Praktikus tároló rész: a kávéadagoló kanál és a szűrők mindig kéznél vannak a készülékházba kialakított tároló rekeszben.

? Tartozékok: 1 adagos ESE pod szűrő, Univerzális (2 adagos) szűrő, tömörítős kávéadagoló kanál.

? A Gaggia Gran Deluxe eszpresszó kávéfőző gép kiváló minőségű gyártmány,hivatalos szakszervíz garanciával

 

Technikai adatok:

? Áramfelvétel: 950W,

? Vízpumpa nyomása: 15bar,

? Víztartály: 1,25 l,

? Méret (szélesség*magasság*mélység): 17 x 29 x 25 cm,

? Súly: 4,5kg


Ajánld ezt a terméket ismerőseidnek:
Facebook
Twitter
Iwiw
Startlap
Google Bookmark
Termékek
ÁRAJÁNLAT KÉRÉS >>>